Muschiulet de piept de pui crispy

de MotanLaOale in Pui, 20 Sep 2016 | 9871 vizualizari

 

"Ziua in care imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 600g muschi de piept de pui
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • CRUSTA
  • 3 oua
  • 2 lingurite mustar
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • fulgi de porumb
  • faina
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de piept de pui crispy:

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi.

Se usuca cu servetele absorbante, se presara cu sare, piper si boia, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile si se lasa o ora la frigider.

Se bat bine ouale intr-un castron si se amesteca mustarul, sare, piper si zeama de lamaie.

Se pune si faina treptat si se amesteca pana capata consistenta unei smantani groase.

Se pun fasiile de muschi in castron si se amesteca bine pana se ung toate fasiile cu amestecul din castron.   Se sfarama fulgii de porumb cu mana, se amesteca cu pesmet si se pune intr-un castron.   Se ia cate o fasie din amestec, se pune in fulgi, de presara pe toate partile si se pune deoparte. Se face la fel pentru toate fasiile.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc fasiile de muschi pe ambele parti pana se fac si se rumenesc rumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Daca le doriti si mai crispy folositi doar fulgi de porumb sfaramati fara pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de piept de pui crispy" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui