Muschiulet de piept de pui crispy

de MotanLaOale in Pui, 20 Sep 2016 | 1690 vizualizari

 

"Ziua in care imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 600g muschi de piept de pui
  • vegeta
  • boia
  • piper
  • CRUSTA
  • 3 oua
  • 2 lingurite mustar
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • fulgi de porumb
  • faina
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de piept de pui crispy:

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi.


Se usuca cu servetele absorbante, se presara cu sare, piper si boia, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile si se lasa o ora la frigider.


Se bat bine ouale intr-un castron si se amesteca mustarul, sare, piper si zeama de lamaie.


Se pune si faina treptat si se amesteca pana capata consistenta unei smantani groase.


Se pun fasiile de muschi in castron si se amesteca bine pana se ung toate fasiile cu amestecul din castron. Se sfarama fulgii de porumb cu mana, se amesteca cu pesmet si se pune intr-un castron. Se ia cate o fasie din amestec, se pune in fulgi, de presara pe toate partile si se pune deoparte. Se face la fel pentru toate fasiile.


Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc fasiile de muschi pe ambele parti pana se fac si se rumenesc rumos.


Se scot pe hartie absorbanta.


Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca le doriti si mai crispy folositi doar fulgi de porumb sfaramati fara pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de piept de pui crispy" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

21.09.2016, 20:12

Multumesc

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 09:38

MotanLaOale 1

23.09.2016, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu sos de mozzarella