Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de vero_closca in Pui, 15 Apr 2010 | 6445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 300g ciuperci
  • 2 felii de paine inmuiate si stoarse bine
  • 1 ou
  • cozile de la o legatura de ceapa verde
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 5o ml ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb demisec
  • cativa catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Speli si usuci pulpele apoi le presari cu sare si piper. Ciupercile le cureti, le tai marunt si le calesti putin in jumatate din cantitatea de ulei. Le lasi sa se racoreasca putin apoi le amesteci cu painea,oul,ceapa si patrunjelul tocate fin,sare si piper.


Cu acest amestec umplii pulpele,le prinzi cu mai multe scobitori ca sa nu iasa umplutura si le pui sa se rumeneasca usor in restul de ulei.


Cand se rumenesc pe ambele parti,stingi cu vinul,adaugi cateii de usturoi si lasi pe foc pana se patrund bine. Incerci cu o scobitoare sa vezi daca sunt gata. Servesti pulpele cu piure de cartofi sau cartofi natur.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

vero_closca 1

15.04.2010, 12:40

eu cumpar pui intreg,pulpele le dezosez si le umplu si mai fac si o supa sau ciorbita din restul

madi_marin 1

15.04.2010, 13:24

trec si eu reteta la favorite .....cred ca fac chiar azi....

nadina73 1

15.04.2010, 13:32

super bine ,arata foarte bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu pulpe de pui la cuptor cu sos