Ciulama de pui cu smantana

de gugugh in Pui, 27 Oct 2010 | 24257 vizualizari

 

este o reteta usoara pe care o prepar atunci cand nu prea am timp de stata prin bucatarie

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(cantitatea e dupa preferinta)
  • 300 gr smantana grasa
  • 3 linguri faina
  • morcov
  • telina
  • ardei gras
  • ceapa
  • sare,piper
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu smantana:

Mai intai spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce o spumam adaugam morcov, telina, ardeiul gas, ceapa si lasam sa fiarba pana carenea e patrunsa. Intr.un alt vas incincem putin ulei si trecem carnea sa se prajeasca f putin.Intre timp omogenizam bine smantana cu faina si diluam cu zeama in care a fiert carnea. Adaugam peste carnea usor rumenita si mai adaugam zeama de la carnea fiarta atat cat dorim de groasa ciulamaua. Dam cateva clocote si la sfarsit adaugam patrunjel tocat fin pt decor.

Pentru mamaliga punem intr.un ceaun de preferat, apa cu sare si putin malai si lasam pana incepe sa fiarba. Adaugam malai in functie de cate portii dorim sa iasa. lasam la foc mic sa fiarba cca 20 min.

Se serveste alaturi de ciulamaua calda.

TIPS-URI

1

La ciulama putem adauga la calit si ciuperci. iese mai bogata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

gugugh 1

27.10.2010, 14:54

multumesc giuliana si ma bucur ca ti.a placut

nadina73 1

28.10.2010, 00:05

super buna vin la o portie deschide usa

gugugh 1

28.10.2010, 11:23

te astept nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cus cus cu pui si rosii