Ciulama de pui cu smantana

de gugugh in Pui, 27 Oct 2010 | 16221 vizualizari

 

este o reteta usoara pe care o prepar atunci cand nu prea am timp de stata prin bucatarie

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(cantitatea e dupa preferinta)
  • 300 gr smantana grasa
  • 3 linguri faina
  • morcov
  • telina
  • ardei gras
  • ceapa
  • sare,piper
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu smantana:

Mai intai spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce o spumam adaugam morcov, telina, ardeiul gas, ceapa si lasam sa fiarba pana carenea e patrunsa. Intr.un alt vas incincem putin ulei si trecem carnea sa se prajeasca f putin.Intre timp omogenizam bine smantana cu faina si diluam cu zeama in care a fiert carnea. Adaugam peste carnea usor rumenita si mai adaugam zeama de la carnea fiarta atat cat dorim de groasa ciulamaua. Dam cateva clocote si la sfarsit adaugam patrunjel tocat fin pt decor.


Pentru mamaliga punem intr.un ceaun de preferat, apa cu sare si putin malai si lasam pana incepe sa fiarba. Adaugam malai in functie de cate portii dorim sa iasa. lasam la foc mic sa fiarba cca 20 min.


Se serveste alaturi de ciulamaua calda.

 

TIPS-URI

1

La ciulama putem adauga la calit si ciuperci. iese mai bogata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

gugugh 1

27.10.2010, 14:54

multumesc giuliana si ma bucur ca ti.a placut

nadina73 1

28.10.2010, 00:05

super buna vin la o portie deschide usa

gugugh 1

28.10.2010, 11:23

te astept nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu piept de pui