Pulpe marinate in sos de iaurt cu mustar

de Lau in Pui, 12 Apr 2020 | 4434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • 150 g mustar
  • 500 g iaurt
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
  • 2 catei mari de usturoi
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe marinate in sos de iaurt cu mustar:

Intr-un bol amestecam mustarul cu uleiul, vinul si condimente dupa gust, adaugam pulpele spalate si curatate de eventualele pene.

Amestecam bine dupa care adaugam iaurtul, amestecam bine si dam la rece minim 1 ora.

Asezam in tava pulpele cu sos, acoperim cu folie alimentara si dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

Scoatem folia, stropim pulpele cu sosul din tava si mai lasam cca 10 min sa se rumeneasca frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe marinate in sos de iaurt cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

abstract01 1

13.04.2020, 21:17

bune

Panacris 1

14.04.2020, 16:18

Rocsi 1

14.04.2020, 20:03

Sunt bune, rumene si gustoase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu carne de pui