Pulpe de pui cu mere, portocale și bere

de Panacris in Pui, 4 Apr 2013 | 1254 vizualizari

 

Mielul nu-i ca puiul! =)) Așa au spus băieții mei!

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui 4 bucăți,
  • mere golden 4 bucăți,
  • portocale 2 bucăți,
  • ulei de arahide,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • praf de curry,
  • rozmarin,
  • bere blondă 500 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mere, portocale și bere:

Pulpele se crestează, apoi se masează cu ulei de arahide, se asezonează cu sare, piper, curry, rozmarin, apoi se așează într-o tavă termorezistentă și se dă la cuptor, la foc mediu cca. 10 minute, cât să se rumenească, pe ambele părți. Apoi se adaugă merele feliate, portocalele feliate, berea, se acoperă cu folie de aluminiu și se mai lasă la cuptor cca. 30 de minute, la foc mediu.


Se servește ca atare sau cu diverse garnituri!


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mere, portocale și bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

05.04.2013, 00:28

Bine rumenite

CookieMonster 1

05.04.2013, 14:29

imi place combinatie de carne cu portocale. Au iesit foarte bine

RuxyRux 1

05.04.2013, 21:55

Dar ce ai mai lucrat reteta! Super arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele cu legume la cuptor