Pulpe de pui cu rosii si lamaie

de Miha in Pui, 7 Mai 2011 | 1575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • salvie uscata
  • oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu rosii si lamaie:

Copanelele curatate si spalate se aseaza intr-un vas termorezistent. De jur imprejur punem cartofii curatati si taiati in sferturi. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se presara si putina salvie uscata.



Rosia si lamaia feliate se aseaza deasupra carnii. Daca mai ramane lamaie se stoarce zeama peste carne. Se presara putin oregano uscat, cateva linguri cu ulei de masline, 1/2 pahar de apa si se da la cuptor la foc mediu pana scade lichidul se carnea este gata.


Cu minimum de efort pentru un pranz delicios. Incercati!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

09.05.2011, 12:55

bune bune

mena29 1

09.05.2011, 21:56

Delicios si apetisant!!!!!!!!!!

gaby_duceag 1

11.05.2011, 14:23

Si astea la fel.
da' uite ca tot vin

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la ceaun cu mamaliga la gratar