Pulpe de pui cu sos iutel si cus-cus

de Constelatialeu in Pui, 21 Apr 2013 | 2663 vizualizari

 

E prima data cand folosesc cus-cus,deci iar am experimentat pe Leutul meu.Dar la cat ii era de foame,dupa vreo 4 ore de baschet,a lins farfuria.....Eu l-am intrebat daca e bun sau ii era doar foame,sincer ca intotdeauna,a zis ca ii e o foame de nu ne vede....Eu m-am declarat multumita,mi-a placut cus-cus-ul asta...mai ales cu sosul iutel...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari
  • 250 g cus-cus
  • 300 ml bulion (din camara proprie)
  • 2 capatani de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite de sos iutel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos iutel si cus-cus:

Pulpele se spala se taie in jumatate, intotdeuna o bucata sa fie pentru dusman, poate ii e foame si lui...


Se aseaza in vas de yena, se ung cu ulei, se adauga sare si piper si se pune o cana cu apa. Usturoiul se curata si se taie marunt, adaugandu-se peste pulpe. Se da la cuptor, cand sunt aproape gata se adauga bulionul si sosul iutel si se mai lasa cca 20 minute la foc micut.


Separat se fierbe cus-cus-ul. Se pun la fiert 2 l de apa cu sare, cand incepe sa clocoteasca se adauga cus-cus-ul si se fierbe cca 10-15 minute, apoi se strecoara si se trece prin jet de apa rece.


Se aseaza pe farfurie langa friptura si cu sos cat va lasa sufletul.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos iutel si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ionela2682 1

22.04.2013, 09:11

foarte bune !!!

diaconta 1

22.04.2013, 10:52

Mie imi place cus-susul,dar nu e o garnitura care sa-ti tina de foame.E buna cand vrei ceva mau "usurel" langa carne.
Buna mancare Cleme

Alina26 1

22.04.2013, 11:10

ce bune trebuie sa fiee.....!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume - dietetic