Pulpe de pui la cuptor

de babi5 in Pui, 15 Feb 2014 | 3268 vizualizari

 

Simplu, sanatos si gustos. Am pregatit pulpele in cel mai simplu mod...ca la mama acasa. O sa va placa cu siguranta. Am facut si supa si friptura. Imi cer scuze ca nu am avut starea necesara pentru a face mai multe poze.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui (cca1,5 kg)
  • 4 morcovi mai maricei
  • 1/2 jumatate telina
  • 2 radacini patrunjel
  • sare
  • piper
  • putina boia
  • vegeta
  • 2 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei galben
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Am curatat bine pulpele si le-am spalat, le-am pus intr-o oala impreuna cu zarzavatul curatat si spalat. Am lasat sa dea citeva clocote, apoi am scos pulpele si le-am asezat intr-o tava, am potrivit de sare, piper si vegeta, apoi am presarat pe fiecare pulpa putina boia si ulei. Am introdus tava in cuptorul incins la 180 grade, lasindu-le pentru 15 minute, apoi am scos si zarzavatul din supa l-am asezat linga pulpe, am lasat pentru 5 minute sa se gratineze.


Asa ca am obtinut din aceiasi carne si supa si fripturica. Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Garnitura linga carnita este cea pe care o doriti

2

Eu am folosit piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

babi5 1

16.02.2014, 11:15

Rocsi,MotanLaOale,Corinuta,mirela0911,multumesc mult sunt tare bune si in aceasta varianta simpla isi ia aroma de la zarzavat ,avem si supica si le rumenim dupa bunul plac

Ubulika 1

17.02.2014, 09:41

babi5 1

17.02.2014, 12:04

multumesc Ubulika

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de Pui cu Bere si Stafide la Cuptor (Reteta Video)