Simplu, sanatos si gustos. Am pregatit pulpele in cel mai simplu mod...ca la mama acasa. O sa va placa cu siguranta. Am facut si supa si friptura. Imi cer scuze ca nu am avut starea necesara pentru a face mai multe poze.
Am curatat bine pulpele si le-am spalat, le-am pus intr-o oala impreuna cu zarzavatul curatat si spalat. Am lasat sa dea citeva clocote, apoi am scos pulpele si le-am asezat intr-o tava, am potrivit de sare, piper si vegeta, apoi am presarat pe fiecare pulpa putina boia si ulei. Am introdus tava in cuptorul incins la 180 grade, lasindu-le pentru 15 minute, apoi am scos si zarzavatul din supa l-am asezat linga pulpe, am lasat pentru 5 minute sa se gratineze.
Asa ca am obtinut din aceiasi carne si supa si fripturica. Pofta buna !
1
Garnitura linga carnita este cea pe care o doriti
2
Eu am folosit piure de cartofi
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro