Pulpe de pui la cuptor cu pilaf de orez

de Valclaudia in Pui, 30 Noi 2016 | 1094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui superioare
  • sare
  • boia dulce
  • piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de porumb

Pilaful de orez:

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 dovlecel mic dat pe razatoarea fina
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 cana orez
  • 3 cani apa plata
  • 1 lingurita cu varf pasta de tomate
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu pilaf de orez:

Pulpele de pui se spala, se sterg cu hartie absorbanta de bucatarie si se ung cu putin ulei.


Condimentam pulpele cu sare, boia dulce si piper dupa gust, apoi le asezam pe gratarul tavii de friptura. In tava punem 1/2 cana apa.


Dam carnea la cuptor pentru 45 minute (coacere cu ventilatie, 180 grade C).


Curatam legumele, le spalam.


Ceapa se toaca marunt si se pune la sotat in 2 linguri de ulei.


Adaugam ardeiul taiat bucatele, dovlecelul ras, bobitele de mustar, mai calim 5 minute legumele impreuna.


Adaugam orezul clatit in apa rece si 1 cana de apa plata.


Amestecam des sa nu se prinda orezul.


Dupa ce apa a scazut, mai punem inca o cana de apa, iar la final si a treia cana.


Lasam sa scada apa si sa se umfle orezul, adaugam 1 lingurita pasta de tomate, asezonam cu sare si piper dupa gust, adaugam verdeata tocata.


Scoatem pulpele rumene din cuptor si le servim alaturi de acest delicios pilaf de orez cu dovlecel.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

01.12.2016, 17:40

o bunatate!

Rocsi 1

01.12.2016, 20:20

Cat de bun este totul!

noiinbucatarie 1

05.12.2016, 16:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peste copt cu ierburi aromate

ieri la 22:23

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

ieri la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

pe 21.08 la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

pe 21.08 la 23:06

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana