Pulpe de pui pane

de deyutzky in Pui, 10 Iul 2016 | 20580 vizualizari

 

Tare mult imi plac pulpele facute pane. Aduc un pic cu gustul celor de la kfc, doar ca nu sunt asa crocante si nici picante (nu prea mananc picant de obicei). Sunt sigura ca o sa va placa si voua! 

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri pesmet
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane:

Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os. 

Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si piper dupa gust. 

Pregatim 3 boluri in care vom pune separat faina, pesmetul si ouale batute cu putina sare. 

Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi pregatim pulpele. 

Dam prima pulpa prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou, si la final prin pesmet. 

O punem la prajit in uleiul incins. Asa procedam cu fiecare pulpa.

Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, se scot pe servetele pentru a se absoarbe uleiul. 

Se servesc ca atare sau alaturi de ce garnitura va place sau de o salata.

Va doresc pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.07.2016, 19:06

Iau si eu un copanel, sa stii!

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:17

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:41

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Copanele pane