Pulpe de pui pane

de deyutzky in Pui, 10 Iul 2016 | 1207 vizualizari

 

Tare mult imi place pulpele facute pane. Aduc un pic cu gustul celor de la kfc, doar ca nu sunt asa crocante si nici picante(nu prea mananc picant de obicei). Sunt sigura ca o sa va placa si voua! 

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • ulei pentru prajit(eu folosesc de palmier, dar se poate pune de floarea soarelui)
  • sare
  • piper
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri pesmet
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane:

Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba aprox. 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os.


Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si piper dupa gust.


Pregatim 3 boluri in care vom pune separat faina, pesmetul si ouale batute cu putina sare.


Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi pregatim pulpele.


Dam prima pulpa prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou, si la final prin pesmet.


O punem la prajit in uleiul incins. Asa procedam cu fiecare pulpa.


Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, se scot pe servetele pentru a se absoarbe uleiu.


Se servesc ca atare sau alaturi de ce garnitura va place.


Va doresc Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.07.2016, 19:06

Iau si eu un copanel, sa stii!

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:17

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:41

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Copanele pane