Pulpe de pui pane

de deyutzky in Pui, 10 Iul 2016 | 17410 vizualizari

 

Tare mult imi plac pulpele facute pane. Aduc un pic cu gustul celor de la kfc, doar ca nu sunt asa crocante si nici picante (nu prea mananc picant de obicei). Sunt sigura ca o sa va placa si voua! 

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri pesmet
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane:

Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os. 

Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si piper dupa gust. 

Pregatim 3 boluri in care vom pune separat faina, pesmetul si ouale batute cu putina sare. 

Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi pregatim pulpele. 

Dam prima pulpa prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou, si la final prin pesmet. 

O punem la prajit in uleiul incins. Asa procedam cu fiecare pulpa.

Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, se scot pe servetele pentru a se absoarbe uleiul. 

Se servesc ca atare sau alaturi de ce garnitura va place sau de o salata.

Va doresc pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.07.2016, 19:06

Iau si eu un copanel, sa stii!

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:17

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:41

Foarte bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

pe 23.03 la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele pane