Pulpe de pui pane

de deyutzky in Pui, 10 Iul 2016 | 3761 vizualizari

 

Tare mult imi plac pulpele facute pane. Aduc un pic cu gustul celor de la kfc, doar ca nu sunt asa crocante si nici picante (nu prea mananc picant de obicei). Sunt sigura ca o sa va placa si voua! 

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri pesmet
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane:

Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os.


Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si piper dupa gust.


Pregatim 3 boluri in care vom pune separat faina, pesmetul si ouale batute cu putina sare.


Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi pregatim pulpele.


Dam prima pulpa prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou, si la final prin pesmet.


O punem la prajit in uleiul incins. Asa procedam cu fiecare pulpa.


Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, se scot pe servetele pentru a se absoarbe uleiul.


Se servesc ca atare sau alaturi de ce garnitura va place sau de o salata.


Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.07.2016, 19:06

Iau si eu un copanel, sa stii!

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:17

VanessaAli 1

16.07.2016, 13:41

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Copanele pane