Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cred ca toate stim sa facem taietei de casa fie ca sunt cu oua fie ca sunt fara oua.O mincare simpla si usoara care o facea mama mea in trecut cind nu prea stia ce sa mai faca de mincare.Pentru aceasta mincare ne trebuie putine ingrediente.Pentru taietei cu oua ne trebuie:3oua, faina, praf de sare.Pentru taieteii de post ne trebuie apa faina si un praf de sare.
Prajim aripioarele apoi le scoatem pe o farfurie. Tocam ceapa si o punem la calit in uleiul de la aripioare. Adaugam bulionul, lasam sa se caleasca ceapa cu bulionul, apoi umplem cratita cu apa si o lasa sa dea in clocot. Adaugam taiteii si-i lasam sa fiarba. Cand sunt aproape gata adaugam piperul, oreganul si carnea. Se poate servi cu salata de orice fel sau orice fel de muraturi.
POFTA BUNA!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult