Shaorma

de ana in Pui, 27 Mai 2010 | 5300 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru lipii:
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 25 gr drojdie
  • 1 lingurita sare
Pentru umplut:
  • 1 piept de pui 
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg varza
  • 200 gr maioneza
  • kethup
  • sare,ulei ,suc de la o  lamaie
  • 100 gr iaurt pentru maioneza.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Framantam aluatul exact ca la paine si il lasam la dospit.Cand si-a dublat volumul il impartim in 7 bucati pe care le intindem subtire (putin mai groase decat foaia de taitel) si le coacem ca pe turte .


Frigem sau prajim pieptul de pui ,prajim cartofii ,pregatim salata de varza si facem maioneza .


Taiem fasii sau cuburi pieptul de pui ,apoi asamblam shaorma.


Cantitatile se pun in functie de preferinte.Punem din toate rulam apoi infasuram cu folie alimentara .In maioneza adaugam iaurt .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

gaby_duceag 1

28.05.2010, 21:12

alina, cum asa? )) pai asta nu-i "gateala"?iti ia timp si-ti murdareste toata bucataria

Miha 1

28.05.2010, 21:15

ana 1

28.05.2010, 21:33

Alina cam asa e cum spune Gabitzu ,mai degraba cand ai chef de gatit
Miha

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel oltenesc