Ostropel de pui

de Denissa in Pui, 22 Oct 2011 | 4260 vizualizari

 

Azi m-am hotarat sa bucataresc si ce as fi putut face decat ceva care sa fie bun cu mamaliga.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 conserva de rosii decojite
  • ulei
  • 1 ling. bulion
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Carnea de pui se spala si se pune la rumenit intr-o tigaie, condimentata cu sare si piper. Separat de pune in ulei usturoiul, bulionul si rosiile decojite si se calesc cateva minute. Se stinge totul cu putina apa. Cand sosul este omogen se toarna peste carnea rumenita, se pune foaia de dafin si se mai da la cuptor pentru 20 de minute


POFTA BUNA!


 

TIPS-URI

1

atunci cand se introduce carnea la cuptor este bine ca tigaia sa fie acoperita, sa nu scada sosul.

2

eu am adugat si putina afumatura (niste kaizer)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

16.11.2011, 19:17

cu mamaliguta tare bun mai este.............

servi1servi 1

02.02.2014, 13:20

Chiar azi am sa fac.

Denissa 1

02.02.2014, 15:24

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui