Involtini de pui cu salvie

de JustLoveCookin in Pui, 26 Noi 2010 | 3229 vizualizari

 

Impropriu spus ‘involtini’ , fiindca nu umplem cu nimic pieptul de pui inainte de a-l rula,si ma scuz ,insa in acest moment nu imi vine in minte alta denumire.Rezultatul final e de efect,sa nu mai vorbim de gust…Sa trecem la treaba !

 

INGREDIENTE

  • 1-2 piepturi de pui (in functie de cate persoane vor fi la masa)
  • 1 ramurica de salvie
  • 1 ceapa
  • 2 pahare supa de legume
  • 1/2 pahar vin alb
  • 4 linguri unt
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • optional 1 lingura de otet balsamic
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Involtini de pui cu salvie:

Calim ceapa taiata fin in cele 4 linguri de unt pana devine aurie.Acum turnam jumatate de pahar de vin alb si lasam sa se evapore alcoolul.Adaugam supa de legume si 3-4 frunze de salvie.Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba 5 minute.


Taiem piepturile de pui in 2,iar fiecare jumatate o taiem in 3 pe lungime,astfel incat dintr-un piept sa obtinem 6 ‘involtini’.Batem putin filè-urile,presaram sare si piper,si le rotim sul, apoi inchidem cu o scobitoare,ca in poza. Punem pachetelele in tigaia cu supa si nu uitam sa le intoarcem din cand in cand.Acoperim cu un capac, lasam pana se patrund bine,iar sosul ramas in tigaie va fi dens.


Punem pachetelele pe o farfurie iar peste ele turnam sosul.Il puteti si strecura daca nu doriti sa vedeti vreun cubulet de ceapa. Putem plimba un fir de otet balsamic(eu eram prea grabita si am uitat pur si simplu) si orna cu cateva frunze de salvie.De asemenea, puteti scoate dvs scobitorile inainte de a le servi.Eu am preferat sa le las asa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Involtini de pui cu salvie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

JustLoveCookin 1

26.11.2010, 12:19

andreea_angelo 1

21.11.2012, 19:58

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:07

bun bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume