Varza scazuta cu aripi de pui

de Bya Ralu in Pui, 23 Oct 2013 | 3231 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivita
  • aripi de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 morcov mare
  • 2 rosii potrivite
  • 1 lingura de bulion
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta cu aripi de pui:

Varza se taie fasii,se pune intr-o cratita ,se pune sare si se amesteca bine,se lasa circa 30 minute.


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu morcovul taiat rondele.


Aripile de pui se taie in doua si se pune la calit peste morcov si ceapa.


Varza se stoarce in maini si se pune in cratita,se pune apa cat sa acopere,punem sare si piper si lasam la fiert pana scade aproape toata zeama.


Rosiile le taiem cubulete,iar usturoiul se taie feliute,se adauga in cratita,impreuna cu bulionul,se lasa pana scade de tot zeama.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza scazuta cu aripi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Bya Ralu 1

19.11.2013, 10:37

roxana_simona 1

23.11.2013, 00:16

ceva nou dar bun

Bya Ralu 1

23.11.2013, 01:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj