Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor

de anca_rm in Pui, 13 Aug 2013 | 2322 vizualizari

 

Este o reteta foarte buna , dietetica si rapida

 

INGREDIENTE

Pentru pulpe avem nevoie de :

  • 6 ciocanele , sau pulpe intregi
  • sare cat sa acopere fundul unei tavi

Pentru cartofii acordeon la cuptor avem nevoie de :

  • cartofi potriviti ca marime
  • sare
  • foi dafin (busuioc , patrunjel etc )

Am mai pus morcovi si ceapa

Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor:

Pulpe pe sare


Spalam pulpele si le uscam cu servetele .


Acoperim fundul unei tavi cu sare ( de mare , mai grunjoasa daca gasiti ) .


Asezam pulpele uscate si punem la cuptor tava . Nu trebuie intoarse si nici acoperite .


In circa 20 minute sunt gata .


Cartofi acordeon la cuptor


In acelasi timp facem cartofii astfel : spalam bine cartofii si ii taiem felii dar nu pana jos ( sa nu se desprinda feliile ) . In crestaturi punem frunza de dafin sau ce doriti , punem deasupra putina sare si ii punem intr-o tava in care am pus putin unt si o lingura de ulei .


Dam la cuptor si lasam pana se fac ( ai mei au fost gata cam in 30 minute )


Pofta mare !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

13.08.2013, 21:21

Bune

Corinuta 1

13.08.2013, 23:29

Foarte buna papica!

babi5 1

03.03.2014, 20:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume la cuptor