Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor

de anca_rm in Pui, 13 Aug 2013 | 4598 vizualizari

 

Este o reteta foarte buna , dietetica si rapida

 

INGREDIENTE

Pentru pulpe avem nevoie de :

  • 6 ciocanele , sau pulpe intregi
  • sare cat sa acopere fundul unei tavi

Pentru cartofii acordeon la cuptor avem nevoie de :

  • cartofi potriviti ca marime
  • sare
  • foi dafin (busuioc , patrunjel etc )

Am mai pus morcovi si ceapa

Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor:

Pulpe pe sare

Spalam pulpele si le uscam cu servetele .

Acoperim fundul unei tavi cu sare ( de mare , mai grunjoasa daca gasiti ) .

Asezam pulpele uscate si punem la cuptor tava . Nu trebuie intoarse si nici acoperite .

In circa 20 minute sunt gata .

Cartofi acordeon la cuptor

In acelasi timp facem cartofii astfel :  spalam bine cartofii si ii taiem felii dar nu pana jos ( sa nu se desprinda feliile ) . In crestaturi punem frunza de dafin sau ce doriti , punem deasupra putina sare si ii punem intr-o tava in care am pus putin unt si o lingura de ulei .

Dam la cuptor si lasam pana se fac ( ai mei au fost gata cam in 30 minute )

Pofta mare !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare cu cartofi acordeon , morcovi si ceapa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si sos alb cu oregano