Pulpe de pui umplute

de diaconta in Pui, 27 Noi 2010 | 14141 vizualizari

 

Ma amuz,din nou pulpe umplute.....

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • sunca taraneasca felii
  • cascaval
  • bacon
  • unt
  • morcovi
  • smantana
  • condimente
  • busuioc,rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Am folosit pulpe de pui dezosate si fara piele(mie nu-mi place pielea puiului,chiar daca uneori e utila)

Pulpele se condimenteaza.Pe fiecare bucata se pune o felie de sunca taraneasca si o felie de cascaval.Se ruleaza si se inveleste cu o felie de bacon.

Morcovul se curata si se taie rondele.Eu am  razuit si niste fasii mai lungi de morcov.

Rulourile de pui se pun intr-o tava in care am pus putin ulei.Se pune si morcovul,se presara cu rozmarin uscat si frunze de busuioc.Se adauga putina supa de legume si se da la cuptor ,pana cand carnea este bine facuta.

La final se adauga putina smantana si se mai lasa 5 minute.

De data asta am fost mai "blanda" cu pulpele deoarece am avut reclamatii ca le-am prea "intepat" data trecuta cu scobitori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de fasole verde