Pulpe de rata cu crusta de fistic, umplutura de fistic si branza brie, la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Panacris in Slow Cooker, 12 Mar 2016 | 4034 vizualizari

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

12.03.2016, 19:22

Ce bine arata si sigur sunt minunate la gust!

Ina 1

12.03.2016, 19:29

Ce combinatii indraznete! Oare ce-ar zice Costel la asa reteta? )

T I M E A 1

12.03.2016, 19:38

daca nu puneai branza ce buna era ).

Panacris 1

12.03.2016, 19:48

Danielaa :-)

Panacris 1

12.03.2016, 19:51

Ina, tu probează, ca și mine, doar două porții Dacă lui Costel nu-i va place, sigur o să găsești voluntari

Panacris 1

12.03.2016, 19:52

Timea, no, să scoții brânza și o înlocuiești cu unt cred că va fi și mai fragedă

Constelatialeu 1

12.03.2016, 19:57

Zmeii tai sunt tari, tin la experimente, la mine nu, dar nici eu nu-s mai breaza....

Ina 1

12.03.2016, 20:01

nu probez , ca al meu sot nici n-ar gusta, indiferent cat de bun ar fi

mirela0911 1

12.03.2016, 20:10

Fisticul imi place, s-ar putea sa-mi placa si combinatia asta!

CameliaR 1

12.03.2016, 20:16

Ce bine arata!

Rocsi 1

12.03.2016, 20:30

Arata tare, tare bine!

Bucataras Monica 1

12.03.2016, 20:30

MotanLaOale 1

12.03.2016, 21:26

RuxyRux 1

12.03.2016, 23:41

Nu pap dar apreciez munca ta! Arata grozav! Felicitari!

simona72 1

13.03.2016, 08:18

Am admirat reteta si pe blog! Imi place maxim!

Catalina L 1

13.03.2016, 18:17

TOP

anca_rm 1

15.03.2016, 09:15

apetisante

oanapl 1

26.03.2021, 19:18

Ce bine arată!

Ina 1

26.03.2021, 21:22

Mamăăă, ce delicatesuri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ied cu legume la slow cooker Crock-Pot