Pulpe in saramura

de ana in Pui, 16 Iul 2010 | 3555 vizualizari

 

By Miha

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe 
  • 2 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar apa
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in saramura:

Pulpele le condimentam si le frigem pe gratar alaturi de rosii.Cand rosiile sunt perpelite bine le curatam de coaja le pasam si le clocotim 3 min impreuna cu paharul de apa sare si piper .La sfarsit adaugam usturoiul.Cand pulpele sunt patrunse turnam saramura peste ele si le lasam sa-si ia gust cam juma de ora.Servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in saramura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sare