Vinete umplute cu pui si legume

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 28 Oct 2011 | 5698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 si ½  vanata( eu am pus o vanata si un dovlecel)
  • 1 ceapa
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei galben
  • ½ ardei verde
  • ½ morcov
  • ½ dovlecel
  • ½ piept de pui (~400 g)
  • ½ conserva de rosii decojite (~200 g)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • Sare,piper
  • Patrunjel
  • Condimente pentru legume,nouvelle cousine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu pui si legume:

Legumele si pieptul de pui  se taie cubulete mici, in afara de morcov care se da pe razatoare.  Intr-o tigaie incapatoare se pune puiul,usturoiul  si 2 linguri ulei, se caleste putin,apoi se adauga legumele si se tin la foc mic pana se inmoaie putin, apoi se adauga rosiile pasate, condimentele si patrunjelul tocat.  Se adauga o lingura de pesmet pentru a absorbi sosul.

Vanata se taie pe jumatate si se scobeste cu o lingura. O tava se unge cu unt sau ulei si se aseaza vinetele; se pune umplutura  si se apasa usor.

Restul de pesmet se amesteca cu putin patrunjel verde si piper si se presara peste vinete. In tava se pune apa pana la umplutura,dar sa nu intre in contact.

Tava se acopera cu folie de aluminiu si se baga in cuptor pentru 25 minute, apoi se scoate folia si se mai lasa 15 minute.

Se servesc simple,cu sos de rosii sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu vinete