Pulpite-n bacon cu garnitura de legume la cuptor

de Bucatardinpasiune in Pui, 23 Feb 2013 | 3570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui,
  • cate jumatate de ardei rosu, verde si galben,
  • 1 zucchini,
  • 5 ciuperci champignon,
  • 150 gr. bacon,
  • 4 catei usturoi,
  • 4 frunze salvie,
  • rozmarin,
  • 5 linguri ulei de masline extravirgin,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite-n bacon cu garnitura de legume la cuptor:

Taiem pulpele in doua, le curatam de piele,  crestam fiecare bucata cate putin, le presaram cu putin piper  (sare nu, pentru ca baconul este suficient de sarat)  si le infasuram in bacon.

Spalam bine legumele si le taiem dupa pofta inimii. Eu am taiat cipercutele in doua, ardeiii si dovlecelul in cuburi mari.

Ungem tava cu ulei de masline, dupa care asezam carnita infasurata in bacon si legumele. Stropim cu restul de ulei de masline si poi aruncam peste acestea salvia, rozmarinul, piper, putina sare si nu in ultimul rand cateii de usturoi zdrobiti usor cu lama cutitului.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si o introducem in cuptorul incins. Dupa 20 de minute eliminam folia si mai lasam la cuptor aproximativ 15 minute, pana cand baconul este rumenit.

Foarte simplu, nu? Efort minim, efect maxim!!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite-n bacon cu garnitura de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

diaconta 1

24.02.2013, 17:56

Bucatardinpasiune 1

24.02.2013, 22:19

Multumesc fetelor pentru mesaje! Azi am avut o zi plina si nu prea am fost prompta cu raspunsurile! Intr-adevar au fost delicioase si s-au completat perfect cu legumele aromate cu salvie si rozamarin!

Merisor 1

25.02.2013, 06:00

Super arata! Si tare bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la cuptor