Mancarica de cartofi cu pipote ,inimioare si ficat de pui

de aziz in Pui, 28 Apr 2011 | 9676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 250 gr ficat ,pipote si inimioare de pasare
  • o ceapa alba mare
  • 2 cartofi
  • usturoi
  • masline o mana
  • patrunjel
  • jumatate pahar cu lapte
  • sare ,piper
  • supa instant
  • o lingura generoasa de turmeric
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu pipote ,inimioare si ficat de pui:

Taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei(cit sa devina translucida). Adaugam aripioarele de pui +inimioarele si pipotele taiate marunt. Adaugam apa calda, sare, piper, supa instant o lingura si lasam sa fiarba(apa cit sa acopere tot).


Cind carnita este aproape fiarta adaugam cartofii taiati in patru si turmericul. Lasam sa fiarba impreuna pina devin cartofii fragezi. Acum veni rindul ficatelului taiat marunt pe care il punem peste restul ingredientelor. Adaugam laptele si usturoiul si lasam la foc mic sa scada lichidul la jumatate. Adaugam si maslinele. La final patrunjel verde tocat cit cuprinde:)))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu pipote ,inimioare si ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

aziz 1

02.05.2011, 16:45

mamaita

crissy_10 1

16.10.2013, 15:29

arata super bine o sa incerc si eu intr-o zi...super delicios arata....felicitari...

lauratm 1

17.10.2013, 15:38

super ! eu fact si varianta fara cartofi (ca un gulas) care se pune fierbinte peste paste fierte aldente ! mmmm o minunatie !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu pipote si inimi de pui