Risotto cu piept de pui si zucchine

de Ana_O in Pui, 15 Dec 2013 | 2662 vizualizari

 

Ador acesti dovlecei, in orice combinatie!

 

INGREDIENTE

  • Jumatate de piept de pui
  • o ceapa
  • un dovlecel (zucchina)
  • o cana de orez
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu piept de pui si zucchine:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in 2-3 linguri de ulei de masline. Cand devine transparenta se adauga pieptul de pui taiat fasii sau cubulete. Cand pieptul de pui incepe sa devina alb, adaugam zucchina. Eu jumatate am dat-o pe razatoarea cu gauri mari si jumatate am taiat-o cubulete. Adaugati si cana de orez, sa se caleasca putin cu toate ingredientele, pana se evapora sucul lasat de dovlecel. Adaugati din cand in cand apa, pana se coace orezul, sau pana devine "al dente", dupa preferinte. Condimentati cu sare si piper dupa gust.


Savurati, nu va uitati! :)

 

TIPS-URI

1

In loc de apa, se poate face o supa cu delicat, preferabil cu gust de gaina, caci cel cu legume tinde sa acopere gustul dovlecelului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu piept de pui si zucchine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ana_O 1

16.12.2013, 11:43

ms fetelor! :*

Rocsi 1

16.12.2013, 12:24

Bun..

deyutzky 1

16.12.2013, 12:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Risotto cremos cu piept de pui aromat