Punch de ceai negru

de Satisfyyourcravings in Bauturi, 1 Noi 2012 | 3215 vizualizari

COMENTARII (19)

portiadelumina 1

01.11.2012, 11:51

Eu am intrat să apreciez calitatea şi acurateţea reţetei. Că fiind mai mult pentru femei, n-am să cer

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 11:52

Se pare ca barbatii il considera mult prea slab in ceea ce priveste continutul de alcool.

T I M E A 1

01.11.2012, 11:53

Vreau eu daca nu vrea Padre

portiadelumina 1

01.11.2012, 11:55

Eu cu alcoolul nu-s prieten bun, dar aşa când e cţte o zi deosebită ciocnesc cu prietenii şi gust cât să ştiu gustul. Dar la mâncat stăm altfel de vorbă

diaconta 1

01.11.2012, 12:04

lasa Padre ca te suplinesc eu aici )))

ralu_river 1

01.11.2012, 12:23

yummy

MotanLaOale 1

01.11.2012, 12:28

jolygina 1

01.11.2012, 12:56

vreau si eu

ANNA_46 1

01.11.2012, 15:02

Nici eu nu refuz asa ceva

Lau 1

01.11.2012, 16:51

Mutulica 1

01.11.2012, 17:29

Pentru mine e riscant , pentru ca nu m-as opri decat cand as simti ca ma ia tremuriciul de la ceaiul negru .

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 17:36

Ceaiul pe care l-am folosit este foarte bogat in tanin, nu si in teina. Tocmai de aceea el poate parea foarte dur, insa nu este foarte energizant.

Mutulica 1

01.11.2012, 17:42

N-am stiut ca sunt si astfel de ceaiuri negre .

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 17:49

Unul dintre cele mai energizante ceaiuri negre, de exemplu, se numeste Shu Pu-erh si este un ceai post-fermentat. Acesta este o exceptie in lumea ceaiurilor pentru ca, spre deosebire de toate celalte ceaiuri care se consuma cat mai proaspete, acesta cu cat este consumat mai tarziu cu atat are gustul mai definit si mai fin. Iar gustul... este intr-adevar neconventional.

Sim0na 1

01.11.2012, 19:29

Habar n-aveam ca ceaiul negru este de mai multe feluri...

Satisfyyourcravings 1

01.11.2012, 19:37

Ce este mai interesant este ca ceea ce gasim noi in comert sub denumirea de ceai negru este de fapt ceai rosu, si nu ma refer aici la rooibos. Infuzia ceaiului negru are mai degraba o culoare portocalie, spre deosebire de cel rosu care are o culoare aramie. Dar despre toate acestea si multe altele voi vorbi in articolele pe care le voi publica cat mai curand.

adry88 1

02.11.2012, 09:04

Mutulica 1

02.11.2012, 11:13

Deabia astept sa aflu lucruri noi .

MIUTA 1

02.11.2012, 14:31

Cred ca e tare bun imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cidru de mere cu mirodenii