Punguta cu ravas

de asubana in Pizza, 22 Mar 2011 | 1981 vizualizari

 

Daca vreti sa faceti o surpriza cuiva inventati orice, mai ales daca pe primul loc este papa bun.

 

INGREDIENTE

  • o bucata consistenta de kaizer afumat - semipreparat,
  • aluat pentru invelit kaizerul, poate sa fie si de ala congelat
  • mac, susan pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punguta cu ravas:

Am intins o foaie din aluat, nici prea groasa, nici prea subtire si am asezat pe ea kaizerul. Kaizerul l-am hasurat putin cat sa incapa un biletel adica mai exact un mesaj. Dupa care am strans aluatul precum un saculet. Si la cuptor cu el. Uitati ce a esit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Punguta cu ravas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

asubana 1

25.03.2011, 01:27

nu are cum sa manance ravasu ca eu stiu unde e si sunt atenta.. .....iar pozele sunt facute cu telefonul o sa folosesc aparatul de acum....ata e.

adry88 1

26.05.2011, 11:53

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:00

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza