Quesadilla vegetariana

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 15 Mar 2015 | 6361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tortilla
  • 300 grame ciuperci proaspete, feliate
  • 100 grame porumb din conserva
  • 100 grame branza Gouda sau cascaval, ras
  • 1/2 ardei rosu, taiat cuburi
  • sare, piper
  • 1/3 ardei Jalapeno din conserva
  • o ceapa, taiata cuburi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quesadilla vegetariana:

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei la foc mare. Se adauga ciupercile intr-un singur strat si se lasa 4-5 minute fara a amesteca. Se adauga putina sare, se amesteca si se mai lasa 2 minute. Se adauga ceapa si ardeiul si se calesc 5-6 minute. Se adauga porumbul si se mai lasa 2-3 minute. Se adauga sare si piper. 

Pe jumatate din suprafata unei tortilla se presara branza rasa sau cascaval. Deasupra se aseaza 1/2 din umplutura obtinuta anterior si cateva feliute de Jalapeno ( Atentie! Este foarte iute!). Se acopera cu branza rasa si se aduce celalata jumatate de tortilla peste, acoperind astfel umplutura. 

Se procedeaza la fel cu ingredientele ramase. 

Se aseaza tortilla pe un gratar fierbinte si se gatesc 3-4 minute, pana cand branza s-a topit. 

Se consuma imediat, impreuna cu salata. 

 

TIPS-URI

1

Jalapeno pozte fi inlocuit cu fulgi de chili care se adauga in timpul procesului de gatire

Daca ti-a placut reteta noastra "Quesadilla vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Quesadilla