Quiche Lorraine

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2012 | 14805 vizualizari

COMENTARII (86)

deliciousflavours 1

28.02.2012, 14:18

Draga Dia, cam acelas lucru il simt si eu! Chiar le spuneam azi la colegi ca-mi arunc cizmele, poate poate vine mai repede primavara

diaconta 1

28.02.2012, 14:26

chiar ma amuzam ieri ,cand am vazut o "colega" de parcare ca iesise intr-un paltonas subtirel,mai degraba pardesiu si pantofi si intrase cu pantofiorii in zapada pana la glezne
cred ca vroia sa sperie iarna,sa vedem daca-i reuseste

irena 1

29.02.2012, 15:14

O reteta franco-engleza f bine preparata si foarte aspectuoasa.

diaconta 1

29.02.2012, 15:24

Irena multumesc

horia 1

29.02.2012, 20:37

imi place reteta,imi place prezentarea!

horia 1

29.02.2012, 20:38

sunt sigur ca a fost un deliciu...la cum arata de bine.

horia 1

29.02.2012, 20:38

felicitari Claudia!

diaconta 1

29.02.2012, 20:55

multumesc Horia foarte buna a fost

Oana 1

29.02.2012, 21:58

Vai ce bine arata! delicioasa!

diaconta 1

29.02.2012, 22:07

Oana chiar c-a fost

MIUTA 1

06.03.2012, 16:30

Excelenta!!!
Arata foarte,foarte bine si cred ca a fost un deliciu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat