Racituri (cotoroage in grai Banatean)

de babi5 in Porc, 22 Dec 2014 | 5766 vizualizari

COMENTARII (23)

Adele 1

22.12.2014, 16:23

Bune

Bunica 1

22.12.2014, 16:26

Mmmmmm,ce bune!

Mutulica 1

22.12.2014, 16:27

cotoroage

Mutulica 1

22.12.2014, 16:27

hihihi!

simona72 1

22.12.2014, 16:33

Imi plac raciturile!

mihaelar63 1

22.12.2014, 16:41

nu stiam denumirea asta . Bune !!!

babi5 1

22.12.2014, 17:04

Costel rizi de mine sau de demumire sau si de una si de alta: muiltumesc>>

babi5 1

22.12.2014, 17:12

Adele, Bumica, Rocsi multumesc

babi5 1

22.12.2014, 17:17

Asa se zice in Banatul de cimp sau pusta multimesc Mihaela

Mutulica 1

22.12.2014, 17:25

Ce frumos ai spus:Banatul de pusta , care altadata se intindea pana la Tisa .Bantul se impartea in doua parti interdependente.Cel de campie , unde agricultutra era de mare randament cu canale de irigatii si cel din zonele inalte unde se practica mineritul.Canalul Timis-Bega a cunoscut si vremuri mai bune.

Mutulica 1

22.12.2014, 17:25

Atunci banatul chiar era fruncea.

Constelatialeu 1

22.12.2014, 17:25

Cotoroage,habar nu aveam ca se mai spune si asa...

babi5 1

22.12.2014, 18:22

Fetestiul mincea Banatul fruncea multumesc Costel:

babi5 1

22.12.2014, 18:26

Da Cleme asa se zice " mai baba Marioaro ai facut cotoroage? nu imi dai si mie un ciner( farfurie)" : multumesc

iolanda-elena 1

22.12.2014, 18:44

Bun, bun😚😚

MotanLaOale 1

22.12.2014, 18:56

MOKUSKA 1

22.12.2014, 20:33

Gherca Daniela 1

22.12.2014, 23:15

babi5 1

23.12.2014, 07:17

MotanLaOale,Mokuska,Gherga Daniela multumesc

Rocsi 1

23.12.2014, 21:11

Bune, bune. Noi facem de revelion!

mirela0911 1

28.12.2014, 09:27

Noua ne plac tare mult!

babi5 1

28.12.2014, 10:09

Rocsi , mirela0911 multumesc

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 18:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Haladeț (Răcitură lipovenească)