Raclette

de Cris2711 in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2012 | 16535 vizualizari

COMENTARII (59)

Cris2711 1

12.05.2012, 19:16

nu mai este proaspata dar ne gatim noi

mihaelar63 1

23.05.2012, 01:20

Cred ca este si distractiv
Totusi eu n-as rezista as dori sa gust si de la ceilalti

Cris2711 1

26.05.2012, 12:41

Miha esti simpaticaincearca si tu,e super

Doralinda 1

19.11.2012, 20:05

Cris, da cam asa e si aparatul meu de raclette, dar reteta ta e diferita de cea din franta, dar bineinteles, fiecare face dupa placul lui pana la urma, nu doar dupa reteta! Dar trebuie sa fie fooaaaarte gustoasa!! Voi folositi carne -carne, aici se foloseste "charcuterie" adica diverse salamuri afumate, cand voi prepara, voi posta si eu reteta mea! Bravo, arata superb!! Banuiesc ca ati avut si vin acolo, sau ati baut bere, ca nemtii?!

Cris2711 1

19.11.2012, 21:05

Doralinda,chiar te rog sa postezi versiunea tamie imi place ca le pun pe masa si isi gatesc singuri si nu au pe cine da vina cand nu le place,cu toate ca inca nu s-a plans nimeni,cu salamuri afumate,suna tare bine

Cris2711 1

19.11.2012, 21:06

si noi facem fondue in versiuni diferite,cand vom face data viitoare voi posta si eu

Doralinda 1

19.11.2012, 21:52

ai dreptate, vina a lor sa fie daca nu si-o prepara cum trebuie!
nu cred ca s-ar putea plange cineva la cum ai pregatit!!!!!arata nemaipomenit!
versiunea noastra aici, e mult mai simpla ca a ta sunt mai lenesi astia aici!si eu la fel!
imi place cand fac schimb de idei, sigur voi incerca si variantele tale, ca daca mananci la fel, pai apoi te plictisesti! te pupic

Cris2711 1

19.11.2012, 21:56

io traiesc intre nemti Dora))nik cu leneaastept reteta

Doralinda 1

19.11.2012, 23:32

O seara buna cris

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Raclette