Raffaello

de gaby_duceag in Dulciuri, 3 Ian 2011 | 12268 vizualizari

COMENTARII (40)

aziz 1

03.01.2011, 12:55

superbe

gaby_duceag 1

03.01.2011, 13:42

aziz, tot ce fac eu e superb ..n-ai vazut ce copii frumosi am?)))))))

divainbucatarie 1

03.01.2011, 13:48

La Ancuta 1

03.01.2011, 13:58

"..n-ai vazut ce copii frumosi am?"... a contribuit si Cezar

La Ancuta 1

03.01.2011, 13:59

Ma bucur ca ti-au plcut bomboanele. Ideea cu apa fiarta e buna.

Ina 1

03.01.2011, 14:07

" retetegg, cum te cheama?"

Ina 1

03.01.2011, 14:08

Mare zapacita esti, Gabytzule Dar adevarul e ca si mie-mi vine greu sa-i scriu nick-ul

Ina 1

03.01.2011, 14:10

si acum trecem la prajitura : Arata de nu se poate...... Ti-ai mai spalat din pacatele cu tortul

LUK 1

03.01.2011, 14:39

imi plac..

diaconta 1

03.01.2011, 17:50

Senzationalooooooooo e randul meu sa te urasc

gaby_duceag 1

04.01.2011, 09:14

postavaru, hai, mah, nu ma da de gol))
@ina . mneatza!
@luk, multumesc. si mie
@dia, daca nu ziceai tu, nu observam. dar stii de ce? pt ca nu-mi merit statutul) . nu stiu pe ce criterii se da)))

aziz 1

04.01.2011, 09:29

mai ai ?eu vin in fiecare zi poate, poate

gaby_duceag 1

04.01.2011, 09:36

monicule, nuuuu, ca la Craciun le-am facut. dar imi place sa fac. mi-ai dat o idee, ca mai am lapte praf. .deci, ma apuc de curatenie si diseara vii pe la mine, da?

mena29 1

04.01.2011, 17:43

frumos

Zambareata 1

08.11.2011, 15:41

asta e desertul pe ziua de azi merg sa cumpar lapte praf si trec la actiune ....revin sa spun ce mi-a iesit ....Felicitari ,arata foarte bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert mini tarte cu crema de vanilie si fructe