Raffaello

de gaby_duceag in Dulciuri, 3 Ian 2011 | 9783 vizualizari

 

O reteta preluata de la Ancutza noastra, alias postavaru:)). Multumesc Ancutz.
Eu am facut cantitate dubla.

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra(eu am pus mai putin, aprox 200gr la cantitatile duble de ingrediente)
  • 100 g unt moale
  • 100 g nuca de cocos + 20 g pentru tavalit bomboanele
  • bomboane de ciocolata umplute cu stafide. (asa am pus eu. puteti pune migdale, alune de padure)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Ce simplu!


Amestecam totul (untul trebuie sa fie la temperatura camerei), cu mana. Framantam bine , bine , apoi luam cate o lingurita de compozitie, punem in mijloc cate o bomboana , o modelam in maini formand bilute rotunde pe care le tavalim apoi prin cocos.


ps.Eu am pus si 20 ml apa fiarta.


Depozitam la loc intunecos si rece.


Un deliciu! Mie-mi plac mai mult decat cele din comert.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

gaby_duceag 1

04.01.2011, 09:36

monicule, nuuuu, ca la Craciun le-am facut. dar imi place sa fac. mi-ai dat o idee, ca mai am lapte praf. .deci, ma apuc de curatenie si diseara vii pe la mine, da?

mena29 1

04.01.2011, 17:43

frumos

Zambareata 1

08.11.2011, 15:41

asta e desertul pe ziua de azi merg sa cumpar lapte praf si trec la actiune ....revin sa spun ce mi-a iesit ....Felicitari ,arata foarte bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Yogurt waffles