Raffaello

de gaby_duceag in Dulciuri, 3 Ian 2011 | 12263 vizualizari

 

O reteta preluata de la Ancutza noastra, alias postavaru:)). Multumesc Ancutz.
Eu am facut cantitate dubla.

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte praf
  • 125 g zahar pudra(eu am pus mai putin, aprox 200gr la cantitatile duble de ingrediente)
  • 100 g unt moale
  • 100 g nuca de cocos + 20 g pentru tavalit bomboanele
  • bomboane de ciocolata umplute cu stafide. (asa am pus eu. puteti pune migdale, alune de padure)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Ce simplu!

Amestecam totul (untul trebuie sa fie la temperatura camerei), cu mana. Framantam bine , bine , apoi luam cate o lingurita de compozitie,  punem in mijloc cate o bomboana , o modelam in maini formand bilute rotunde pe care le tavalim apoi prin cocos.

ps.Eu am pus si 20 ml apa fiarta.

Depozitam la loc intunecos si rece.

Un deliciu! Mie-mi plac mai mult decat cele din comert.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

gaby_duceag 1

04.01.2011, 09:36

monicule, nuuuu, ca la Craciun le-am facut. dar imi place sa fac. mi-ai dat o idee, ca mai am lapte praf. .deci, ma apuc de curatenie si diseara vii pe la mine, da?

mena29 1

04.01.2011, 17:43

frumos

Zambareata 1

08.11.2011, 15:41

asta e desertul pe ziua de azi merg sa cumpar lapte praf si trec la actiune ....revin sa spun ce mi-a iesit ....Felicitari ,arata foarte bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Invartita cu nuca