Rasol de porc cu legume la gratar si cartofi cu Paprika

de Satisfyyourcravings in Porc, 8 Oct 2017 | 4116 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

08.10.2017, 14:38

Adauga comentariu...

Bucataras Diana 1

08.10.2017, 14:51

Rahela Velicu 1

08.10.2017, 15:04

Bun!

mirela0911 1

08.10.2017, 15:39

Ce bine arata!

Anett 1

08.10.2017, 18:26

Constelatialeu 1

08.10.2017, 19:20

Aici e de mine....

Rocsi 1

08.10.2017, 20:07

Ce nebunie de preparat!

dantes 1

09.10.2017, 10:34

kytz 1

09.10.2017, 15:31

Super meniu!

mihaelar63 1

09.10.2017, 16:13

Ce frumos este rumenit

miki_a 1

09.10.2017, 19:32

Aoleuuuuu! Ce bine arată totul!

oanapl 1

09.10.2017, 21:57

Ce bine arată!

Ancutsa 1

09.10.2017, 22:06

Foarte, foarte bun!

tina58 1

09.11.2017, 17:39

Toate bune si frumoase in afara de faptul ca pui carnea in oala atunci cand fierbe apa. Nu e in regula. Carnea se pune la fiert intotdeauna in apa rece, altfel tot sangele si toata albumina raman inchegate in carne. Asa ca ori pui rasolul la fiert in apa rece ori il bagi direct la cuptor.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de racitura - aspic de pui si de porc