Ratatouille la slow cooker Crock-Pot

de T I M E A in Slow Cooker, 22 Mar 2016 | 3759 vizualizari

 

Ratatouille este o mancare simpla doar din legume care se potriveste perfect acestei perioade dar nu numai, mai ales ca mie imi place tare mult sa mananc orice mancare de legume.
Am ales sa fac si acest preparat la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital, prietenul meu de baza cand nu am timp sa stau langa mancare si vreau sa am si o mancare sanatoasa. 

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata (300 gr)
  • 1 zucchini (250 gr)
  • 1 ardei verde ascutit
  • 1 ceapa
  • 2 rosii potrivite
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de Himalaya
  • un pic de piper
  • 1 cana suc de rosii (250 ml)
  • aprox 15 fire chives
  • cateva frunze de busuioc proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille la slow cooker Crock-Pot:

 Ceapa o curatam si o spalam iar restul legumelor doar le spalam si le indepartam capatele la zucchini, vanata si ardei.

Taiem rondele toate legumele.

Stropim cu putin ulei de masline fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot, apoi de jur imprejur aranjam legumele feliate.

Presaram deasupra sare si piper si turnam sucul de rosii peste legume.

Acoperim vasul de ceramica cu capacul din dotare, conectam aparatul la o sursa de curent, setam modul de gatire ‘High’ si selectam timpul la 3 ore. (timpul se poate selecta din 30 in 30 de minute).

La final adaugam firele de chives taiate si busuiocul tocat.

Servim mancarea calda si mai adaugam condimente daca e nevoie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de pere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L