Ratatouille la slow cooker Crock-Pot

de T I M E A in Mancaruri de post, 22 Mar 2016 | 1133 vizualizari

 

Ratatouille este o mancare simpla doar din legume care se potriveste perfect acestei perioade dar nu numai, mai ales ca mie imi place tare mult sa mananc orice mancare de legume.
Am ales sa fac si acest preparat la aparatul Crock Pot , prietenul meu de baza cand nu am timp sa stau langa mancare si vreau sa am si o mancare sanatoasa. 

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata (300 gr)
  • 1 zucchini (250 gr)
  • 1 ardei verde ascutit
  • 1 ceapa
  • 2 rosii potrivite
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de Himalaya
  • un pic de piper
  • 1 cana suc de rosii (250 ml)
  • aprox 15 fire chives
  • cateva frunze de busuioc proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille la slow cooker Crock-Pot:

Ceapa o curatam si o spalam iar restul legumelor doar le spalam si le indepartam capatele la zucchini, vanata si ardei.


Taiem rondele toate legumele.


Stropim cu putin ulei de masline fundul vasului de ceramica, apoi de jur imprejur aranjam legumele feliate.


Presaram deasupra sare si piper si turnam sucul de rosii peste legume.


Acoperim vasul de ceramica cu capacul din dotare, conectam aparatul la o sursa de curent, setam modul de gatire ‘High’ si selectam timpul la 3 ore. (timpul se poate selecta din 30 in 30 de minute).


La final adaugam firele de chives taiate si busuiocul tocat.


Servim mancarea calda si mai adaugam condimente daca e nevoie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

18.11.2016, 11:41

super bun

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:02

noiinbucatarie 1

19.11.2016, 21:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Orez cu amestec mexican,de post