Ravioli Quattro Formaggi

de bianca92 in Paste, 20 Sep 2013 | 6484 vizualizari

 

Aveti pofta de ceva bun cu multa branza?

 

INGREDIENTE

  • 250 gr Ravioli
  • 100 gr unt
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr mozzarella
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • sare (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli Quattro Formaggi:

Se pun ravioli la fiert conform indicatiilor de pe pachet.

Intre timp taiem cubulete cascavalul, gorgonzola si mozzarella, iar parmezanul il razuim.

Dupa ce s-au fiert ravioli, le strecuram si pregatim sosul: intr-o oala punem untul si uleiul la incins. Dupa ce s-a topit tot untul adaugam smantana. Cand incepe sa fiarba adaugam toate cele 4 feluri de branza ( gorgonzola mozzarella si cascavalul cubulete precum si parmezanul razuit). Amestecam continuu pana se topesc toale cele 4 feluri de branza apoi se adauga ravioli in acest sos. Se amesteca bine si se adauga sare dupa gust.

Se serveste cald cu putin parmezan ras deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli Quattro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ravioli con funghi e prosciutto di pollo