Ravioli Quattro Formaggi

de bianca92 in Paste, 20 Sep 2013 | 3439 vizualizari

 

Aveti pofta de ceva bun cu multa branza?

 

INGREDIENTE

  • 250 gr Ravioli
  • 100 gr unt
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml smantana
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr mozzarella
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • sare (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli Quattro Formaggi:

Se pun ravioli la fiert conform indicatiilor de pe pachet.


Intre timp taiem cubulete cascavalul, gorgonzola si mozzarella, iar parmezanul il razuim.


Dupa ce s-au fiert ravioli, le strecuram si pregatim sosul: intr-o oala punem untul si uleiul la incins. Dupa ce s-a topit tot untul adaugam smantana. Cand incepe sa fiarba adaugam toate cele 4 feluri de branza ( gorgonzola mozzarella si cascavalul cubulete precum si parmezanul razuit). Amestecam continuu pana se topesc toale cele 4 feluri de branza apoi se adauga ravioli in acest sos. Se amesteca bine si se adauga sare dupa gust.


Se serveste cald cu putin parmezan ras deasupra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli Quattro Formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidare FFS005X

- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Geanina87 1

21.09.2013, 09:27

karla 1

21.09.2013, 12:02

Panacris 1

07.10.2013, 11:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu caşcaval la cuptor