Reteta Contesei Ilona – piept de pui cu sote de ghebe si orez

de Lia_ in Pui, 2 Sep 2013 | 6666 vizualizari

COMENTARII (30)

Angelina_Elena 1

02.09.2013, 20:39

Cat de bine arata si ce bun trebuie sa fie!

Bya Ralu 1

02.09.2013, 20:42

vin la tine la masa

madi_marin 1

02.09.2013, 20:43

da...arata foarte bine, iar ghebele sunt o adevarata delicatesa!
p.s...in propozitie e vorba de pieptul contesei?

Lia_ 1

02.09.2013, 20:48

Cand aveti timp, sa si cititi reteta este buna de tot!

Madi, ia-o cum vrei tu

Constelatialeu 1

02.09.2013, 20:50

Mama te-ai dat cu boieroaicele,i-a sa cauti o reteta si cu Papa Clement...

diaconta 1

02.09.2013, 20:51

Bune gusturi are contesa asta ))
Bravo Lia

kukibella 1

02.09.2013, 20:52

Rocsi 1

02.09.2013, 20:54

O nebunieeee

babi5 1

02.09.2013, 20:58

Bun si gustos prezentare ireprosabila nota 10

Valclaudia 1

02.09.2013, 21:00

mai ai un zece si de la mine!Deci te-ai scos, Liuto draga! Felicitari, multa investitie de orice fel gasesc in postarile tale!

Aurelia 07_07 1

02.09.2013, 21:04

Super buna

Merisor 1

02.09.2013, 21:10

Arata imbietor!

Lia_ 1

02.09.2013, 21:11

Cleme, e numai o zvacnire ca urmatorul link din favorite e cu shaorma dar n-am facut-o cu prioritate pt ca abia terminaram frigaruile alea cu lipii si-am mai dat-o si pe sosuri

Babi, e un plagiat de data asta ... L-am copiat intocmai. E pasiunea mea!

Ei, Clau, exagerezi ... stai sa vezi ca zilele astea o dau pe shaorma

Merci fetelor! ... va pup

papabundetot 1

02.09.2013, 21:15

minunat!!!

Corinuta 1

02.09.2013, 21:17

O mancare completa si complexa! Te felicit Lia pentru ca ne aduci de fiecare data ceva deosebit!

Panacris 1

02.09.2013, 21:27

Acuma eu ce să zic, Ilona nu prea e nume românesc, dar hai treacă de la mine Se pare că am și eu ceva urme de contesă în vene, mereu prepar Zmeilor pui cu ciuperci și smântână, acum am văzut că nu am postat rețeta Oricum am să fur de aici câteva ceva! Partea cu berea neagră nu am probat-o

Lia_ 1

02.09.2013, 21:29

Danutaza si Corina

Corina, am avut timp de un rasfat. Dar asta nu e de bun augur.

Cris, jur ca eram cu gandul la ghebele tale cand preparam. Dar de unde ghebe proaspete aici la noi!? ... Pai asta comentam si eu in introducere, ca nu stiu cat de romanca o fi dar imi place sa cred ca reteta face parte din bucataria romaneasca

Panacris 1

02.09.2013, 21:34

Așa, vezi că și eu mai citesc în diagonală vizavi de rețeta Claudiei

Lia_ 1

02.09.2013, 22:06

laura_n 1

02.09.2013, 22:20

am lesinat sote-ul ala de ghebe m-a dat pe spate

Bunica 1

02.09.2013, 22:21

Lia_ 1

02.09.2013, 22:36

LAura, Buni

MotanLaOale 1

02.09.2013, 22:54

FlaviaD 1

03.09.2013, 01:15

Imi place

Sidy 1

03.09.2013, 07:50

Un adevarat rasfat, Lia draga ! Esti o scumpa....orez ciorofleaca Zau ca n-am mai auzit !

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la tigaie