Reteta de omleta cu spanac si parmezan

de oanapl in Mancare copii, 11 Mar 2024 | 865 vizualizari

 

Aveam niște spanac prin frigider și era păcat să-l las să se vestejească. Am pregătit un mic dejun rapid și  sănătos. 
Pentru Reteta de omleta cu spanac si parmezan ai nevoie de doar cateva ingrediente: oua, spanac, parmezan, rosii cherry, ardei.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de omleta cu spanac si parmezan
  • 2 ouă
  • 50 g spanac
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 30g parmezan
  • roșii cherry
  • ardei gras roșu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de omleta cu spanac si parmezan:

Iata cum se prepara Reteta de omleta cu spanac si parmezan

Spanacul se spală bine, sub jet de apă și apoi se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă. Se taie fâșii.
Se încinge tigaia și se unge cu uleiul de măsline, la foc mic.

Între timp, se mixează ouăle cu un praf de sare și cu piper, după gust. Se adaugă spanacul și parmezanul dat pe răzătoare cu ochiuri mici. 
Se toarnă compoziția în tigaie și se lasă să se prăjească la foc mic.
Când omleta se leagă și se rumenește se întoarce omleta pe partea cealaltă cu o spatulă și se mai lasă 1-2 minute. Se ia tigaia de pe foc și se transferă omleta pe o farfurie.
Se decorează cu roșii cherry, felii de ardei gras și se servește imediat.

Vezi si reteta de Omleta cu marar si bacon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de omleta cu spanac si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de naut cu paste