Reteta de preparare a papanasilor by Dia

de Bya Ralu in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 4608 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Am facut dupa reteta lui Diaconta :x multumesc mult super buni!>:D<

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci
  • 80 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 esenta de vanilie
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 3 linguri de gris
  • 1/2 praf de copt sau bicarbonat
  • coaja de lamaie si portocala
  • sare
  • Ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de visine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor by Dia:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu zaharul,esenta ,coaja de lamaie si portocala si ouale.

Se pune grisul ,praful de copt, sarea si faina treptat si se amesteca, daca nu este nevoie nu puneti toata faina.

Pe masa de lucru se presara putina faina si se intinde aluatul format.

Cu un pahar facem formele, iar la mijloc ii facem o gaura.

Se fac si bilute mici.

Intr-un ceaun punem ulei, il lasam sa se incinga si punem pe rand formele la prajit.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absoarbe excesul de ulei.

Se servesc cu smantana si dulceata de visine.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor by Dia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si gem de gutui