Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 18 Feb 2011 | 36581 vizualizari

COMENTARII (37)

Sylvia 1

20.02.2011, 11:49

Nu am mai mancat de 100 de ani , tare bine arata

Dya Daniela Andrei 1

24.02.2011, 22:35

Multumesc Sylvia

elena1988 1

10.03.2011, 10:28

adry88 1

16.06.2011, 16:12

delicios

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 16:12

Dya Daniela Andrei 1

16.06.2011, 22:46

va multumesc!

raluca85 1

15.10.2011, 15:39

poza ma face sa , vreau si eu

raluca85 1

15.10.2011, 15:45

ai cele mai frumoae poze cu papanasi de pe site ! am adaugat reteta la favorite ! o sa incers si eu curand !

Dya Daniela Andrei 1

17.10.2011, 15:28

Raluca te poftesc la o portie! Multumesc!

simo_brkic 1

06.02.2012, 01:54

am muncit intr un restaurant si faceam cam 30 pe zii = ))..din care cca.3 dispareau "pe drum" zilnic ahahah hihiih super!!

Dya Daniela Andrei 1

06.02.2012, 12:54

BuburuzaBubu 1

04.04.2012, 20:54

yaaamy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor copti