Reteta de preparare a papanasilor cu vin

de epurasha2bb in Prajituri, 24 Sep 2010 | 2081 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
imi ramasese niste vin Lacrima lui Ovidiu de la ziua mea si mi-a parut rau sa nu-l folosesc la ceva bun :) fiindca el are un usor gust de caramel am ales sa fac un desert cu el!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1 capacel de vin Lacrima lui Ovidiu
  • 1 fiola esenta de rom Dr Otker
  • 500 g branza de vaci
  • 400 g faina(aproximativ, de fapt la faina e relativ, trbeuie cat cuprinde, dupa ochi se vede cand e suficient)
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu alimentar,
  • 2 pliculete zahar vanilinat,
  • 2 oua
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu vin:

Reteta de preparare a papanasilor


Se bat ouale spuma, se adauga zaharul inmuiat cu un capacel de vin Lacrima lui Ovidiu, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul.


Branza se sfarama intre degete si se presara usor si ea.


Se pune si fiola de esenta de rom.


Se face o coca moale ca de gogosi pe masa de lucru presarata cu faina.


Se formeaza inele groase si gogoloaie mici, bastonase si floricele.


Se prajesc in ulei incins.


Se servesc pudrate cu zahar pudra cu aroma de vanilie Dr.Otker.


Sunt pur si simplu excelente si se topesc in gura!!!

 

TIPS-URI

1

daca aveti timp puteti face deasupra o glazura de ciocolata duo rapida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionix 1

28.09.2010, 19:23

n-am mai baut o lacrima de secole... super papanasii

nadina73 1

29.09.2010, 00:45

su dupaia canti 5f

epurasha2bb 1

29.09.2010, 16:28

ce sa mai canti cu copii astia , ca ba sunt raciti, ba du-i la culcare...e grele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure