Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar

de ageamanu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2009 | 12102 vizualizari

Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar

 

Reteta de preparare a papanasilor
Este o gustare deosebita de vara, foarte gustoasa si in acelasi timp sanatoasa. Este o mancare potrivita pentru copii, iar in cazul in care nu agreeaza mararul, puteti sa eliminati acest ingredient. Pe de alta parte este o reteta foarte usor si rapid de preparat, iar ingredientele sunt la indemana oricui. Incercati si nu veti regreta!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • un dovlecel potrivit de mare aprox.1kg;
  • branza telemea sarata, sfaramata-300g;
  • marar tocat marunt-o legatura-facultativ;
  • un ou;
  • trei linguri de faina.
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar:

Reteta de preparare a papanasilor

Se curata dovlecelul de coaja si seminte in cazul in care acestea sunt formate, dupa care se da pe razatoarea mare si se stoarce bine de zeama. Se amesteca dovlecelul ras cu restul ingredientelor. Trebuie sa rezulte o compozitie groasa ca un pandispan sau ca o coca de clatite mai vartoasa. Daca este prea moale se mai adauga putina faina.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga apoi din compozitia de papanasi gramajoare egale , cu o lingura.

Se prajesc bine pe ambele parti.

 

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bunica 1

30.07.2009, 17:18

Bine ai venit in randurile bucatarasilor !

DIANA B 1

20.02.2011, 08:58

LA MULTI ANI si BUNI !!!

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri festive