Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti

de Miha in Dulciuri, 15 Sep 2009 | 8812 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor by Natalia

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 lingura zahar (eu am pus mai mult,cred ca vreo 3)
  • 2 linguri faina
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti:

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un castron punem branza impreuna cu zaharul,oul si esenta de vanilie.


Amestecam pana vom obtine o pasta omogena.



Apoi adaugam faina si omogenizam.Compozitia trebuie sa fie legata si sa se dezlipeasca de pe lingura si castron.

Probabil ca din cauza faptului ca am pus mai mult zahar,compozitia mea nu s-a legat,in asa fel incat sa pot modela papanasii. N-am vrut sa pun mai multa faina,am preferat sa iasa cu gust intens de branza,asa ca am luat compozitia cu lingura si am pus direct in tigaia cu putin ulei.



Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.



Se servesc dupa preferinta,cu miere,iaurt sau smantana.



Noi am preferat smantana dulce pentru frisca. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Miha 1

16.09.2009, 22:59

Rivka,sa pun de-un papanas?

Nicolae 1

18.09.2009, 22:55

fara cuvinte trebue sa-i .......

Miha 1

19.09.2009, 00:08

Nicolae,daca-i faci sa ne inviti si pe noi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si afine