Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti

de Miha in Dulciuri, 15 Sep 2009 | 9090 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor by Natalia

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 lingura zahar (eu am pus mai mult,cred ca vreo 3)
  • 2 linguri faina
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti:

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un castron punem branza impreuna cu zaharul,oul si esenta de vanilie.


Amestecam pana vom obtine o pasta omogena.



Apoi adaugam faina si omogenizam.Compozitia trebuie sa fie legata si sa se dezlipeasca de pe lingura si castron.

Probabil ca din cauza faptului ca am pus mai mult zahar,compozitia mea nu s-a legat,in asa fel incat sa pot modela papanasii. N-am vrut sa pun mai multa faina,am preferat sa iasa cu gust intens de branza,asa ca am luat compozitia cu lingura si am pus direct in tigaia cu putin ulei.



Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.



Se servesc dupa preferinta,cu miere,iaurt sau smantana.



Noi am preferat smantana dulce pentru frisca. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Miha 1

16.09.2009, 22:59

Rivka,sa pun de-un papanas?

Nicolae 1

18.09.2009, 22:55

fara cuvinte trebue sa-i .......

Miha 1

19.09.2009, 00:08

Nicolae,daca-i faci sa ne inviti si pe noi.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Desert tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Desert chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

RETETA RECOMANDATA
Placinta creata cu branza dulce si stafide