Risotto cu ciuperci, carciofi si aripioare pane

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2012 | 4215 vizualizari

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

22.01.2012, 20:54

Super super Ada...sa tot papi!

Bucataras Medi 1

22.01.2012, 21:22

bun.

diaconta 1

22.01.2012, 21:33

ce bine arata

Lorra 1

22.01.2012, 21:50

papa buuuuunnn

simo_brkic 1

22.01.2012, 22:26

da de ce nu ai scris orez in loc de risotto??o.O

mamaieelena 1

22.01.2012, 22:49

iry-gabriela 1

22.01.2012, 22:54

risotto mananc cu drag ,ciuperci la fel dar carne mai putin .....dar la cum arata cred ca se merita nu doar gustat ....

adasev12 1

22.01.2012, 23:07

ruxy, iubita...
medioto....
dia....grazie cara

adasev12 1

22.01.2012, 23:10

laura...ms
simo_brkic...nu am scris orez pt ca risotto nu e echivalent cu orez...risotto este un fel de mancare italian...oarecum echivalent cu pilaful romanesc...care se face din orez ...si daca faceam pilaf scriam asa, dar e risotto si nu aveam cum sa scriu altfel. lamurita?

adasev12 1

22.01.2012, 23:18

mamaie...
iri_love...carnea e optional , dupa cum spuneam...si eu pap fara carnita, dar sotul tre sa aiba niscaiva carne in farfurie musai

MotanLaOale 1

23.01.2012, 08:25

DIANA B 1

23.01.2012, 09:41

Carciofii ce sunt ?

jolygina 1

23.01.2012, 09:44

delicios

adasev12 1

23.01.2012, 11:24

onesta, le-am facut o poza separata...se vad...cred ca la noi le spune anghinare, cred....


motan, jolygina...multumesc

gaby_gabytza 1

23.01.2012, 12:24

Place

adasev12 1

23.01.2012, 12:40

gabytza...ma bucur

mirela0911 1

23.01.2012, 20:14

eu vreau din amandoua

adasev12 1

24.01.2012, 00:32

mirela....vineeee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu legume si rasol de curcan