Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
De curand am gasit la un magazin orez arborio din Italia ,la 6 lei un kg. Nu-mi venea sa cred,era prima data ca vedeam prin magazine orez arborio si m-as fi asteptat sa fie cu mult mai scump.
Din carticica "The Hawthorn Series - Rissotos,Pilafs&Paellas". Eu am injumatatit cantitatea si am folosit cimbru salbatic.
Se pune supa de legume intr-o oala, se se tine pe foc astfel incat sa fie calda tot timpul,dar sa nu fiarba.Sau o puteti incalzi si acoperi cu un capac.
Se pune ulei si jumatate din unt intr-o tigaie mai mare sau oala si se calesc ceapa si usturoiul 5 minute.
Adauga orezul si cimbrul.
Adauga jumatate de cup(125 ml) de supa de legume,amestecand continuu la foc mijlociu pana s-a absorbit tot lichidul.
Continua sa adaugi supa de legume,cate jumatate de cup pana cand se absoarbe si adaugi din nou.
Se tine pe foc 25 de minute sau pana s-a absorbit toata supa si orezul e moale.
Se ia de pe foc si se adauga coaja de lamaie,Parmesanul si restul de unt.
1
se amesteca des
2
daca folositi cimbru uscat puneti mai putin
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult