Rosii aperitiv cu branza

de Rux in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 2124 vizualizari

 

Ceva usor, rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mari( frumoase, sanatoase)
  • 1 cutiuta de crema de branza Apetito( Delaco) o prefer
  • aceeasi cutie dupa ce o golim, plina cu iaurt grecesc
  • 1 ardei rosu capia
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/4 legatura de marar
  • sare de mare dupa gust
  • fire de marar si patrunjel pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii aperitiv cu branza:

Rosiile se spala se sterg si se curata pe interior, iar miezul se savureaza cu pofta! :))) am gasit in piata cele mai delicioase rosii pe care le-am mancat in ultimii ani!

Crema de branza se amesteca cu iaurtul. Ardeiul se toaca la blender impreuna cu ceapa verde si se amesteca cu crema de branza si iaurtul apoi se adauga mararul tocat si se potriveste gustul de sare.

Umplem rosiile si le decoram dupa inspiratie, eu am pus capacele de castravete, rosie si ardei si cate un fir de marar si patrunjel

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii aperitiv cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

lilik 1

02.10.2012, 10:30

delicioase

Sim0na 1

02.10.2012, 12:14

tare bune sunt!

Rux 1

04.10.2012, 19:19

Multumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!