Rosii aperitiv cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 2153 vizualizari

 

Ceva usor, rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mari( frumoase, sanatoase)
  • 1 cutiuta de crema de branza Apetito( Delaco) o prefer
  • aceeasi cutie dupa ce o golim, plina cu iaurt grecesc
  • 1 ardei rosu capia
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/4 legatura de marar
  • sare de mare dupa gust
  • fire de marar si patrunjel pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii aperitiv cu branza:

Rosiile se spala se sterg si se curata pe interior, iar miezul se savureaza cu pofta! :))) am gasit in piata cele mai delicioase rosii pe care le-am mancat in ultimii ani!


Crema de branza se amesteca cu iaurtul. Ardeiul se toaca la blender impreuna cu ceapa verde si se amesteca cu crema de branza si iaurtul apoi se adauga mararul tocat si se potriveste gustul de sare.


Umplem rosiile si le decoram dupa inspiratie, eu am pus capacele de castravete, rosie si ardei si cate un fir de marar si patrunjel


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii aperitiv cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

lilik 1

02.10.2012, 10:30

delicioase

Sim0na 1

02.10.2012, 12:14

tare bune sunt!

RuxyRux 1

04.10.2012, 19:19

Multumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Evantai de vinete

de oanapl 5

ieri la 23:32

Prajitura rasturnata cu visine

de oanapl 5

ieri la 23:26

Desert papanasi fierti

de RODIMUR 3

ieri la 21:32

RETETA RECOMANDATA
Pateu din ficatei de pui