Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 6873 vizualizari

 

Idei rapide de aperitive delicioase, pentru mese festive.

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza feta
  • 2 ardei capia copti
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 50 g iaurt grecesc
  • 1 catel mic de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • rosii micute pentru umplut
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt:

Branza feta se sfarama intr-un bol cu furculita. Se adauga ardeiul copt tocat cubulete, catelul de usturoi dat pe razatoarea mica, patrunjelul tocat marunt si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pune iaurtul grecesc si se omogenizeaza compozitia.

Se scobesc cu grija rosiile, se lasa cu gura in jos sa se scurga de zeama si apoi se umplu cu crema de branza.

Se decoreaza cu frunze de busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo