Rosii umplute cu ton si ceapa verde

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2015 | 3369 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 4 rosii
    • 4 linguri maioneza
    • 1 conserva de ton scursa bine de apa sau ulei
    • 2 cepe verzi
    • 2 linguri capere
    • piper
    • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu ton si ceapa verde:

Mod de preparare:

  1.  Taiem capace la rosii si scoatem miezul cu o lingura, usor sa nu rupem rosia.
  2. Presaram sare in fiecrare rosie si le lasam cu gura in jos pe un gratar sa se scurga.
  3. Intre timp, punem intr-un bol, maioneza, caperele , tonul, ceapa verde tocata sarea si piperul si amestecam.
  4. Umplem rosiile cu pasta de ton si ornam cu frumze de salvie.
  5. Le dam la rece 10 minute si le servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ton si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu omleta si aluat cu cartofi si branza