Rulada aperitiv cu crema de branza

de angyb in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2013 | 16364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 g lapte
  • 4 oua
  • sare,piper ,nucsoara
  • Umplutura:
  • 250 g ricotta
  • 150 g crema de branza
  • sare,vegeta
  • 150 g mortadella felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu crema de branza:

Blatul: Topim untul la foc mic ,adaugam faina si amestecam bine .Turnam desupra laptele amestecand mereu si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa. Luam de pe foc si condimentam cu sare,piper si nucsoara.Adaugam pe rand oua amestecand bine dupa fiecare. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 30-35 de minute pana cand se rumeneste bine. 

Dupa ce blatul s-a copt il rasturnam pe o hartie de copt ,il rulam bine si il lasam se se raceasca.

Amestecam bine ricotta cu crema de branza si condimentam dupa gust cu sare si piper,si o intindem bine pe blatul racit. Deasupra asezam feliile de mortadella si rulam bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu crema de branza si ciuperci