Rulada aperitiv cu crema de branza

de angyb in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2013 | 16307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 g lapte
  • 4 oua
  • sare,piper ,nucsoara
  • Umplutura:
  • 250 g ricotta
  • 150 g crema de branza
  • sare,vegeta
  • 150 g mortadella felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu crema de branza:

Blatul: Topim untul la foc mic ,adaugam faina si amestecam bine .Turnam desupra laptele amestecand mereu si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa. Luam de pe foc si condimentam cu sare,piper si nucsoara.Adaugam pe rand oua amestecand bine dupa fiecare. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 30-35 de minute pana cand se rumeneste bine. 

Dupa ce blatul s-a copt il rasturnam pe o hartie de copt ,il rulam bine si il lasam se se raceasca.

Amestecam bine ricotta cu crema de branza si condimentam dupa gust cu sare si piper,si o intindem bine pe blatul racit. Deasupra asezam feliile de mortadella si rulam bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare