Rulada aperitiv cu crema de branza

de angyb in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2013 | 9105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 g lapte
  • 4 oua
  • sare,piper ,nucsoara
  • Umplutura:
  • 250 g ricotta
  • 150 g crema de branza
  • sare,vegeta
  • 150 g mortadella felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu crema de branza:

Blatul: Topim untul la foc mic ,adaugam faina si amestecam bine .Turnam desupra laptele amestecand mereu si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa. Luam de pe foc si condimentam cu sare,piper si nucsoara.Adaugam pe rand oua amestecand bine dupa fiecare. Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 30-35 de minute pana cand se rumeneste bine.


Dupa ce blatul s-a copt il rasturnam pe o hartie de copt ,il rulam bine si il lasam se se raceasca.


Amestecam bine ricotta cu crema de branza si condimentam dupa gust cu sare si piper,si o intindem bine pe blatul racit. Deasupra asezam feliile de mortadella si rulam bine.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Teo 1

29.09.2013, 22:38

de senzatie!

angyb 1

30.09.2013, 08:57

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 17:52

arata excelent

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza